Datum: kvällen den 22/8 – kvällen den 27/8

5 dagars pilgrimsvandring i Jämtlandsfjällen. Vi bor på Hållandsgården som ligger ett stenkast från Undersåker, därifrån gör vi under 5 dagar guidade dagsfjällturer på olika platser i närområdet. Turerna är från lätt till medelsvår karaktär, de flesta klarar av turerna och i viss mån går de att anpassa till gruppen. Vi kommer att gå mellan 5 – 15 km per dag, se vackra utsikter och vacker natur, kalfjället och vattenfall samt äta mat som vi lagat på fjället längs turen.

Till detta en inre resa i pilgrimens fotspår, varje dag stannar vi längs vägen för gemensam inre reflektion i bön, tankar och delande. Vi kommer att till vår hjälp använda Livets pärlor, den fina Frälsarkransen av Martin Lönnebo.

Vi samlas på Stockholms centralstation och åker gemensamt nattåget upp till Jämtland. Redan första dagen på plats har vi vår första vandring. Vi bor bra på Hållandsgården med helpension och blir en del av familjen som driver gården. Vi åker sedan hem igen på söndagseftermiddagen och kommer hem igen på söndagskvällen på Stockholms centralstation.

För att kunna delta på denna pilgrimsvandring behöver du inte vara en van vandrare. Men du bör kunna vandra 5 – 15 km med en lättare dagryggsäck i naturen (ex en stig som ej är plan), även om vädret är av sämre karaktär.

Avgift: 4 500 kr
Anmäl dig senast 30 juni
Vandringen vänder sig i första hand till dig som inte varit med tidigare, boende i församlingen och är medlem i Svenska Kyrkan. I mån av plats får återvändare och andra delta.

Anmälan görs via formuläret här nedan.
Frågor besvaras av församlingens Fjällguide Staffan (staffan.tornqvist@svenskakyrkan.se).
Hjälp med digital anmälan görs av församlingens Diakon Pia (pia.palmin@svenskakyrkan.se).
Det går också bra att ringa via Brännkyrka församlings växel 08-447 11 00.

 

Kontaktinformation

Medlemskap

Boende

Nära anhörig

Övrig information

Hälsodeklaration

GDPR
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter...

När du klickat på ”Skicka anmälan” kommer du till en ny sida, och du får ett bekräftelsemail. Ibland kan det dröja några sekunder innan detta händer, men det räcker med att klicka en gång.

Syftet med att ta in uppgifterna ovan är för att underlätta planering och hantering framöver och ha nödvändiga uppgifter samlade på ett ställe. Uppgifterna lagras digital och är endast tillgängliga för personal i Brännkyrka församlings och Hållandsgården samt guider. Förutom kontaktuppgifter så raderas samtliga uppgifter som angetts ovan när resan är avslutad och alla har kommit hem.

Kontaktperson

Pia Palmin Svanlund

Diakon

E-post: pia.palmin@svenskakyrkan.se

Telefon: 08-447 11 04