Pilgrimsvandra med oss i Brännkyrka församling

Pilgrimsvandringar i Brännkyrka församling
Vi arrangerar både kortare och längre pilgrimsvandringar, framför allt under vår- och sommarhalvåret. Det kan vara en söndagspromenad mellan Brännkyrka kyrka och Vårfrukyrkan, en fjällvandring i Åre, eller kanske en helg med något mittemellan på tågavstånd från Stockholm. Under hösten och vintern är det lågsäsong för pilgrimsvandringar, men håll utkik i vår igen – alla aktuella vandringar hittas på den här sidan!​

Pilgrimsgudstjänster
Hösten 2020 firar vi pilgrimsgudstjänster en onsdagskväll i månaden, kl. 18.00 i Vårfrukyrkan. Där får vi ta med oss vandringarnas uttryck in i kyrkorummet. Följande datum är planerade: 16 september, 21 oktober, 18 november och 16 december.

Mer information om pilgrimsvandringar
Läs mer om vad det innebär att vara pilgrim och få reda på hur en pilgrimsvandring kan gå till på Stockholms stifts webbportal www.pilgrimstockholm.se. Där hittar du också information om fler aktuella pilgrimsvandringar i Stockholmsområdet. Hos Riksförbundet Pilgrim i Sverige finns pilgrimsleder och evenemang i hela landet listade.

Cecilia de Mendonça

E-post: cecilia.demendonca@svenskakyrkan.se