Pilgrimsvandra med oss i Brännkyrka församling

7 november: Två pilgrimsvandringar i allhelgonatid
Välkommen till två vandringar kring Brännkyrka kyrka, en lite kortare och en lite längre! Den kortare vandringen börjar kl. 13.00, och vi går runt kyrkogården i lugn takt. Den längre vandringen börjar kl. 14.00 och vi rör oss då i ett större område (ta gärna med fika). Vi samlas utanför kyrkan vid båda tillfällena. Ingen anmälan behövs, det är bara att komma! Kontakta Katrin Molander eller Caroline Green för mer information, se kontaktuppgifter nedan.

5 december: Information kommer
Vi planerar även för en fin söndagsvandring 5 december. Mer information om tid och plats kommer!

Att vara pilgrim i Brännkyrka församling
Vi arrangerar både kortare och längre pilgrimsvandringar, framför allt under vår- och sommarhalvåret. Det kan vara en söndagspromenad mellan Brännkyrka kyrka och Vårfrukyrkan, en fjällvandring i Åre, eller kanske en helg med något mittemellan på tågavstånd från Stockholm. Under hösten och vintern är det lågsäsong för pilgrimsvandringar, men håll utkik i vår igen – alla aktuella vandringar hittas på den här sidan!​

Mer information om pilgrimsvandringar
Läs mer om vad det innebär att vara pilgrim och få reda på hur en pilgrimsvandring kan gå till på Stockholms stifts webbportal www.pilgrimstockholm.se. Där hittar du också information om fler aktuella pilgrimsvandringar i Stockholmsområdet. Hos Riksförbundet Pilgrim i Sverige finns pilgrimsleder och evenemang i hela landet listade.

Pia Palmin Svanlund

E-post: pia.palmin@svenskakyrkan.se