Pilgrimsvandra med oss i Brännkyrka församling

Helgvandring i Vadstena
NÄR? 29 april–1 maj 2022
AVGIFT? 1200 kronor
Vandring längs Marialeden. Vi delar bönelivet med Pilgrimscentrum och besöker Alvastra Kloster. Fredag morgon till söndag eftermiddag. I avgiften ingår bussresa, mat samt logi i enkelrum.
Klicka här för mer info och anmälan!

Längre vandring i Jämtland
NÄR? 23–28 augusti 2022
AVGIFT? 4000 kronor
Vi bor på vackra Hållandsgården och gör fem dagsvandringar à 5–15 kilometer, med ledare. I avgiften ingår resa med nattåg tur och retur. Boende i dubbelrum med helpension (tillägg för enkelrum 1000 kronor).
Klicka här för mer info och anmälan!

Korta dagsvandringar
NÄR? Söndagarna 6 mars, 3 april, 8 maj
AVGIFT? Ingen
VAR? Vi samlas vid naturreservatsskylten intill gamla Älvsjö IP 13.00 och är ute ungefär två timmar, och anpassar efter väder och grupp. Vi går 3–4 kilometer blandat på stig och grusväg, till viss del kuperat. Ta gärna med fika!
Anmäl dig senast fredagen två dagar innan till staffan.tornqvist@svenskakyrkan.se

Att vara pilgrim i Brännkyrka församling
Vi arrangerar både kortare och längre pilgrimsvandringar, framför allt under vår- och sommarhalvåret. Det kan vara en söndagspromenad mellan Brännkyrka kyrka och Vårfrukyrkan, en fjällvandring i Åre, eller kanske en helg med något mittemellan på tågavstånd från Stockholm. Under hösten och vintern är det lågsäsong för pilgrimsvandringar, men håll utkik i vår igen – alla aktuella vandringar hittas på den här sidan!​

Mer information om pilgrimsvandringar
Läs mer om vad det innebär att vara pilgrim och få reda på hur en pilgrimsvandring kan gå till på Stockholms stifts webbportal www.pilgrimstockholm.se. Där hittar du också information om fler aktuella pilgrimsvandringar i Stockholmsområdet. Hos Riksförbundet Pilgrim i Sverige finns pilgrimsleder och evenemang i hela landet listade.

Katrin Molander

E-post: katrin.molander@svenskakyrkan.se