Pilgrimsvandra med oss i Brännkyrka församling

Pilgrimsvandra i sommar

Tre tisdagar! Vi träffas på Älvsjö torg 10.50 och åker gemensamt till dagens vandringsstart. Varje vandring avslutas cirka 15.00. Du bör veta
att du klarar av att vandra en längre sträcka i vanlig promenadtakt. Ibland går vi uppför och i ojämn terräng. Medtag SL-kort, dryck, lunchmatsäck, sittunderlag och sköna skor.

9 juli: Vandring från Södra station utmed Årstaviken och Reimersholme runt. Avslut på Södermalm.
23 juli: Nackareservatet – Sörmlandsleden etapp 1. 8,5 kilometer, kuperad terräng. Avslut vid Skogshyddan.
6 augusti: Vi besöker några namnkunniga gravar på Norra begravningsplatsen och vandrar sedan in i Hagaparken. Avslut vid Haga norras grindar.

Kontaktperson: Caroline Green (präst) caroline.green@svenskakyrkan.se eller 08-447 11 94.


Pilgrimsvandring i Jämtland

20 – 25 augusti. För mer info och anmälan klicka HÄR!


Att vara pilgrim i Brännkyrka församling
Vi arrangerar både kortare och längre pilgrimsvandringar, framför allt under vår- och sommarhalvåret. Det kan vara en söndagspromenad mellan Brännkyrka kyrka och Vårfrukyrkan, en fjällvandring i Åre, eller kanske en helg med något mittemellan på tågavstånd från Stockholm. Under hösten och vintern är det lågsäsong för pilgrimsvandringar, men håll utkik i vår igen – alla aktuella vandringar hittas på den här sidan!​

Mer information om pilgrimsvandringar
Läs mer om vad det innebär att vara pilgrim och få reda på hur en pilgrimsvandring kan gå till på Stockholms stifts webbportal www.pilgrimstockholm.se. Där hittar du också information om fler aktuella pilgrimsvandringar i Stockholmsområdet. Hos Riksförbundet Pilgrim i Sverige finns pilgrimsleder och evenemang i hela landet listade.

Kontaktpersoner

Pia Palmin Svanlund

Diakon

E-post: pia.palmin@svenskakyrkan.se

Telefon: 08-447 11 04

Caroline Green

präst

E-post: caroline.green@svenskakyrkan.se

Telefon: 08-4471194