Tyvärr är alla fysiska gudstjänster inställda tillsvidare på grund av situationen kring Coronaviruset, men varje söndag kl. 11.00 publicerar vi digitala andakter på den här sidan! Andakterna kan också höras i närradion, Radio Sydväst 88,9 MHz, alla dagar kl. 7.30 och kl. 22.00 (fredagar enbart kl. 7.30).

Brännkyrka kyrka

Högmässa
Firas söndagar och helgdagar 11.00 i Brännkyrka kyrka. Enkelt kyrkkaffe efteråt.

Mässa med små och stora
Ibland förvandlas högmässan till en gudstjänst med barnen i centrum. 2020 firas mässor med små och stora 2 februari (även dopfest), 8 mars och 26 april i Brännkyrka kyrka.

Morgonmässa
En tisdag i månaden kl. 8.30 bjuder vi in till morgonmässa. Mässan pågår ungefär 25 minuter, och består av en enkel andakt med nattvard.

Vårfrukyrkan

Mässa
Firas söndagar och helgdagar i Vårfrukyrkan kl. 11.00. Kyrkkaffe serveras efteråt.

Lunchmässa
Onsdagar ojämna veckor kl. 12.00 hålls lunchmässa och kl. 12.30 serveras sopplunch för 30 kr. Jämna veckor är det lunchkonsert som gäller samma tid.

Kvällsmässa

En enkel och nära gudstjänst med nattvard alla onsdagar 18.00 i Vårfrukyrkan. Sista onsdagen i månaden firas sinnesromässa (se nedan).

Sinnesromässa

Gudstjänst med nattvard inspirerad av AA-rörelsens tolvstegsprogram. 18.00 sista onsdagen varje månad, gemensamt fika från 17.30.

Ungdomsmässa

Vissa onsdagkvällar firar vi en annan sorts gudstjänst, som planeras av ungdomar i Grottan men är öppen för alla åldrar. 2020 planeras kvällsmässorna 5 februari, 4 mars, 1 april, 6 maj och 3 juni av Grottan.

Mässa med små och stora
2020 firas mässor med små och stora i Vårfrukyrkan 5 april och 17 maj. Varje år i januari avslutar vi också julen med en stor festgudstjänst för alla åldrar och efterföljande julgransplundring! 2020 hålls denna 12 januari.

Gudstjänstgrupper – var med och skapa

Vill du vara med och förbereda gudstjänst genom samtal kring veckans texter och kanske få någon uppgift i de olika momenten i gudstjänsten? Kontakta gärna någon av våra präster om du är intresserad.

Äldreboenden

Varje vecka håller vi andakt på något av de sex äldreboenden som finns i församlingen – Fruängsgården, Älvsjö, Långbroberg, Långbrogården, Solberga och Blomsterfonden. Efter andakterna bjuder vi på kaffe och tårta. Se schemat för andakterna här.