Våra kyrkorum är öppna för enskild andakt och ljuständning under följande tider:

Brännkyrka kyrka – alla dagar 9.00–16.00
Vårfrukyrkan – alla dagar 9.00–16.00

Vi har även öppet i samband med gudstjänster och konserter. Observera att det kan pågå samlingar i kyrkorna under ordinarie öppettider, exempelvis dop eller begravning.

Våra kyrkor håller öppet som vanligt, men på grund av situationen med Coronaviruset måste vi tyvärr be dig som känner dig sjuk att undvika våra lokaler. Tack för visad hänsyn.

Bokbord
Bokbord med blandad litteratur finns i lokalerna. Det går både att betala kontant och med Swish.

Låna biblar på olika språk
I kyrkorna finns biblar på svenska, finska, engelska, franska, tyska, spanska, persiska och samiska att låna. Tanken är att man ska kunna sitta och läsa i kyrkan. Biblarna finns vid bokborden.

Biblar på olika språk att låna i Brännkyrka kyrka och Vårfrukyrkan