Församlingslägret 2021 inställt
Det blir tyvärr inget församlingsläger det här året heller. Lägret skulle ha hållits 12-15 maj på stiftsgården Vårdnäs i Östergötland, men under rådande läge kan det inte genomföras. Vi hoppas att allt snart kan bli lite mer som vanligt, och att vi får uppleva lägergemenskap igen 2022 istället!

En helg av gemenskap
Församlingslägret är till för församlingsmedlemmar i alla åldrar! Vi umgås, leker och lär känna varandra i vacker miljö. Här somnar du i naturens tystnad och njuter av fågelsången till morgonkaffet på verandan. Dagarna kommer att fyllas av aktiviteter för alla åldrar men också ge utrymme för sol och vila. Gemensam transport sker med buss från och till Vårfrukyrkan i Fruängen. Avgiften är 300 kronor per person över 18 år. Önskas enkelrum är avgiften 500 kronor. I priset ingår bussresa, logi och måltider.

Anmälan
Anmälan öppnar under våren. Ni som anmälde er till lägret 2020 (inställt på grund av coronaviruset) har förtur.

Vänder sig till församlingsmedlemmar och aktiva i våra verksamheter i första hand, i mån av plats övriga intresserade.