Ballonger

En helg av gemenskap
I Kristi himmelsfärdshelgen är det dags för församlingsläger igen. Lägret bjuder på tre dagar i härlig natur med möjlighet till både gemenskap och avskildhet, vila och aktivitet. Vi möts i gemensamma måltider, pyssel och handarbete, andakter, psalmsångsstunder, kanotpaddling, korvgrillning, spa för själen, bastubad, brännboll, snabba dopp i sjön… bland mycket annat. Allt från stilla morgnar med fågelkvitter till sena samtal i soffhörnan.

När? 25–28 maj (avfärd onsdag eftermiddag, hemkomst lördag kväll). Var? Vårdnäs Stiftsgård, cirka 30 kilometer söder om Linköping utmed Kinda kanal. Åka dit? Gemensam transport med buss från och till Vårfrukyrkan i Fruängen. Avgift? 300 kronor per person över 18 år. Önskas enkelrum är avgiften 500 kronor.

När?
Kristi himmelsfärdshelgen 25–28 maj 2022.

Anmälan är nu stängd och lägret är fullt.

Vänder sig till församlingsmedlemmar och aktiva i våra verksamheter i första hand, i mån av plats övriga intresserade.