Brännkyrka vokalensemble är en damensemble med fokus på repertoar från medeltiden, renässansen och barocken – och nyskrivet! Man medverkar regelbundet i gudstjänster och ger konserter. Under våren 2019 har en turné i Skottland genomförts tillsammans med Brännkyrka kyrkokör.

Altar och sopraner – se hit!
Just nu söker ensemblen altar och sopraner, kontakta Robin Spurrier för provsjungning. God notläsningsförmåga krävs. Kör-/solistvana är ett plus! Att vara med i Brännkyrka Vokalensemble är gratis.

Årstafrun – Oratorium
Hösten 2019 uppförde kören ett helt nyskrivet oratorium baserat på de dagböcker Märta Helena Reenstierna, mer känd som Årstafrun, skrev under 1700- och 1800-talet. Kompositör är Tobias Lundmark, och verket hade världspremiär i Brännkyrka kyrka 15 september.

Gå till vokalensemblens interna sida.

Brännkyrka församlingshem, Gabrielsalen

Torsdagar 18.45–21.15 ojämna veckor