Take away-soppa!
När vi inte kan ha sopplunch som vanligt serverar vi istället take away-soppa utanför Vårfrukyrkan på onsdagar, från kl. 10.00 och så länge lagret räcker. Soppan kostar inget, men man får gärna ge en gåva till Act Svenska kyrkans coronaarbete! Det går bra med både kontanter och Swish till 123 143 06 10.

28/4 Broccolisoppa

5/5 – Blomkålssoppa

12/5 – Sötpotatissoppa med majs

19/5 – Grön ärtsoppa

26/5 – Tomatsoppa med pasta

2/6 – Broccolisoppa

9/6 – Morotssoppa

16/6 – Sparrissoppa

Vi fortsätter servera take away-soppa utanför Vårfrukyrkan varje onsdag kl. 10.00. Nu är dagens portioner packade i påsar och färdiga att hämta. Välkommen!

Publicerat av Brännkyrka församling Onsdag 11 november 2020

Soppa
Ät din lunch i Vårfrukyrkan på onsdagar! Varje onsdag kl. 12.30 serveras hemlagad soppa i Mariasalen. För 30 kr får du förutom soppan även bröd, kaffe och kaka. Det finns alltid två soppor att välja på, varav den ena är vegetarisk. OBS! På grund av situationen kring coronaviruset har vi tillsvidare take away-soppa istället för ordinarie servering, se ovan.

Lunchmusik och lunchmässa
Jämna veckor kan du lyssna till lunchmusik kl. 12.00. Ojämna veckor hålls en enkel lunchmässa samma tid. Se kalendariet för aktuellt program. Observera att det går bra att komma enbart till antingen sopplunchen eller musiken/mässan.

Mariasalen, Vårfrukyrkan

Onsdagar 12.30