Öppna förskolan i Brännkyrka församling, Älvsjö och Fruängen

Om öppna förskolan

För föräldrar och barn i förskoleåldern 0–6 år. Här kan föräldrarna träffas och knyta kontakter, dela frågor och erfarenheter kring föräldraskap och annat som hör livet till. Barnen ges möjlighet att leka tillsammans med andra barn. Vi erbjuder lekrum, fika, möjlighet att värma sin lunch i köket (OBS! På grund av situationen kring coronaviruset vill vi att ni för närvarande inte värmer medhavd mat.), med mera.

Vid varje tillfälle har vi en sångstund för alla kl. 10.00, som avslutas med andakt och ljuständning.

Anmälan inför varje tillfälle

Hösten 2020 coronaanpassar vi öppna förskolan genom att begränsa antalet deltagare. Det innebär att du som vuxen anmäler dig och anger hur många barn du kommer med inför varje gång. Anmälan görs i ett formulär här på hemsidan, och den har öppet och är synlig nedan ett dygn inför respektive tillfälle. Det räcker med att klicka på ”Skicka anmälan” en gång. När den är skickad kommer du till en bekräftelsesida.

Anmälan onsdag i Vårfrukyrkan 9.30–11.30

Anmälan fredag i Vårfrukyrkan 9.30–11.30

Anmälan är öppen här ett dygn innan start.

Anmälan fredag i Brännkyrka församlingshem 9.30–11.30

Anmälan är öppen här ett dygn innan start.

Problem med anmälan? Kontakta webbredaktör Erik Stenseke på erik.stenseke@svenskakyrkan.se eller 08-447 11 98.

Brännkyrka församlingshem, Gabrielsalen (ingång på baksidan)
Fredagar 9.30-11.30, start v. 37

Vårfrukyrkans församlingshem, Evasalen (port 7)
Onsdagar 9.30-11.30 och fredagar 9.30-11.30, start v. 37