Gr8n i Vårfrukyrkan, Fruängen

Våren 2021 – promenad och anmälan

Under coronapandemin måste vi tyvärr begränsa hur många som kan komma, och därför får man nu anmäla sig inför varje onsdag. SMS:a din anmälan till 070-917 01 65. Under nuvarande coronarestriktioner träffas vi utanför Vårfrukyrkan varje onsdag kl. 16.30. Vi går en runda och avslutar med varm choklad och mackor. Anmäl dig via SMS senast kl. 16.00 på onsdagen. Ta på varma kläder och sköna skor! 👞 Start 13 januari!

I vanliga fall

Våra ungdomskvällar är till för dig som går i sjuan och uppåt. Här finns en gemenskap där du kan koppla av och vara dig själv. Vi träffas varje onsdag i Vårfrukyrkans innandömen. Mest håller vi till i Evasalen, på nedervåningen i huset intill kyrkan (vår tidigare lokal Grottan är just nu stängd för att snyggas till). Vi hittar på olika saker att göra, t.ex. pyssla, spela biljard och pingis, baka eller göra sång/musik. Vissa kvällar har vi ett program, kanske tittar vi på film och pratar om livets stora frågor. Du kan också bara umgås och snacka en stund.

Fika, mässa och häng 16.30–21.00

Vi börjar med toast, choklad, frukt och annan fika i Vardagsrummet (Kyrkfikets lokaler) från 16.30, och efter mässan kl. 18.00 blir det häng och annat kul i Evasalen. Vi håller öppet fram till kl. 21.00. Vi tror och hoppas att vår gemenskap är öppen och att du som kommer hit ska känna dig sedd och hörd och trivas här. Det finns stort utrymme för dig att vara med och forma verksamheten. Kom som du är!

Ledare

Ansvariga för ungdomskvällarna är Lovisa Oscarson, pedagog, och Anton Dahlgren, musikpedagog, Emelie Spjut, präst, och Raad Lazo, diakon.

Följ oss i sociala medier

Gr8n Snapchat

Instagram logga Gr8n