Vardagskonfirmation i Brännkyrka församling, Älvsjö och Fruängen

Bor du i Älvsjö eller Fruängen? Då är konfirmation i Brännkyrka församling det självklara alternativet. Här har generationer av stockholmare konfirmerats ända sedan medeltiden.

Få spännande upplevelser, nya perspektiv och utrymme för dig själv och dina tankar! I hemmakonfa träffas vi regelbundet varannan vecka under läsåret. En ganska traditionell konfirmation, kan man säga.

Konfirmationen är helt kostnadsfri.

Hälsodeklaration
Varje deltagare måste fylla i en hälsodeklaration. Den finns här…

Anmälan till Hemmakonfa 2021/2022
Nu är anmälan till konfirmationsläsningen 2021/2022 stängd, och det går inte längre att anmäla sig.

Visa det här inlägget på Instagram

Lekpass #glädje #brännkyrkaförsamling #konfirmander #ungdomsledare #gemenskap #stjärnholmsstiftsgård

Ett inlägg delat av Brännkyrka församling (@brannkyrkaforsamling)

Schema 2021/2022

• Kickoff 6 oktober 2021 i Vårfrukyrkan
  • Träffar: 17 oktober i Brännkyrka kyrka, 14 november i Vårfrukyrkan, 28 november i Vårfrukyrkan och 12 december i Vårfrukyrkan. Tiderna är alltid kl. 11.00-16.00, och vi bjuder på lunch och fika varje gång.
  • Konfirmation söndag 5 juni 2022

Med reservation för ändringar