• Publicerad:
    Snarast eller överenskommelse
  • Varaktighet:
    Tillsvidare

Brännkyrka är en församling i Stockholms södra förorter, som framtidsspanar och vill utvecklas i ett växande samhälle. Vi söker en präst som gillar konfirmandarbete! Som präst hos oss jobbar du med alla sedvanliga prästuppgifter, men har stor del av tjänsten i ungdoms- och konfa-teamet som består av olika yrkeskategorier. Vi jobbar på både tvär och bredd och vill bli fler nyfikna och framtidsspanande!

Vi söker dig som

• Är en relationsbyggare
• Vill jobba utåtriktat
• Är en lagspelare
• Är prestigelös
• Tycker om att göra saker ”på prov”

Behörighetsprövning

Alla sökande genomgår en behörighetsprövning, och för att personuppgifterna ska kunna behandlas i ärendet behöver du fylla i en blankett för samtycke till detta. Blanketten kan fyllas i digitalt. Klicka här för att komma till blanketten…

Ansökan

Sista dag för ansökan är 15 maj. Skicka ansökan och blankett för samtycke vid behörighetsprövning till ansokan.brannkyrka@svenskakyrkan.se eller Svenska kyrkan Brännkyrka församling, Box 64, 125 22 Älvsjö.

Mer information

För mer information om tjänsten kontakta kyrkoherde Eva-Karin Fackel Sandor på 08-447 11 41 eller eva-karin.fackel@svenskakyrkan.se.

Eva-Karin Fackel Sandor

E-post: eva-karin.fackel@svenskakyrkan.se