Församlingsläger på Stiftsgården Stjärnholm 5-7 juni 2020

Inställt. På grund av situationen kring Coronaviruset måste vi tyvärr ställa in årets församlingsläger.

Församlingslägret 2020 hålls 5-7 juni på stiftsgården Stjärnholm utanför Nyköping och är till för församlingsmedlemmar i alla åldrar! Vi umgås, leker och lär känna varandra i vacker miljö. Här somnar du i naturens tystnad och njuter av fågelsången till morgonkaffet på verandan. Dagarna kommer att fyllas av aktiviteter för alla åldrar men också ge utrymme för sol och vila. Gemensam transport sker med buss från och till Vårfrukyrkan i Fruängen. Avgiften är 300 kronor per person över 18 år. Önskas enkelrum är avgiften 500 kronor. OBS! I år är antalet enkelrum mycket begränsat, överväg gärna om du kan tänka dig att dela rum. I priset ingår bussresa, logi och måltider.

Anmälan
Anmälan är nu stängd då lägret är inställt. Vi hör av oss till er som redan anmält er. Anmälan är bindande först när du betalat in fakturan, som kommer efter att du fått din lägerplats bekräftad.

VIKTIG INFORMATION!

Vänder sig till församlingsmedlemmar och aktiva i våra verksamheter i första hand, i mån av plats övriga intresserade.

Församlingslägret är populärt, så det finns risk för kö. När vi sammanställer deltagarlistan tas stor hänsyn till kötid (anmälningsdatum), men även andra faktorer vägs in, bland annat rumsönskemål och församlingsförankring.

Vi hör av oss till alla som anmält sig. Har du fått plats på lägret får du en faktura som ska vara betald senast angivet datum. Anmälan är bindande när avgiften betalats.

Vid återbud gäller läkarintyg.