Vi anordnar promenader med andakt i området kring Brännkyrka kyrka , i lugnare takt och i raskare tempo. Max antal deltagare är 8, och du anmäler dig inför promenaderna. Vi samlas framför kyrkan mot parkeringen. Se tider och mer info nedan!

Torsdag 25 mars
🕚 Kl. 11.00: Promenad på Brännkyrka kyrkogård. Vi går i lugn takt, anpassad till gruppen.
🕐 Kl. 13.00: För dig som kan och vill röra dig i raskare tempo promenad kring kyrkan med omnejd.

Ledare är Caroline Green, präst, och du anmäler dig till henne. SMS:a ditt namn, dag och vilken tid du vill delta till 0704-47 11 87.

Promenader i Fruängen
Vi anordnar även promenader med Vårfrukyrkan som utgångspunkt på onsdagar. Kontakta Katrin Molander, präst, på katrin.molander@svenskakyrkan.se 08-447 11 27 för mer information.

Påskvandringar!
Följ med på en enkel promenad i samtal och tystnad kring Brännkyrka kyrka med omgivningar i påsk. Välkommen 11.00 och 13.00 skärtorsdagen, långfredagen, påskdagen och annandag påsk. Samlingsplats framför kyrkan mot parkeringen. Ingen föranmälan behövs. Ledare är präster, diakoner och pedagoger i församlingen.