Skapande workshop i Brännkyrka

Skapande workshops handlar om att få skapa och arbeta i olika material. Att få pröva nya metoder, tekniker och att våga pröva. Här får du arbeta och skapa utifrån dina förutsättningar. Vi, Helena och Tania, leder dessa workshops och vi jobbar som pedagoger i Brännkyrka församling. Vi har ett stort intresse och lång erfarenhet av att arbeta skapande i barnverksamhet.

Dessa workshops är för barn i åldern 7-9 år som tillsammans med en vuxen (förälder eller annan) vill göra något kreativt. Du som är i åldern 10-12 år kan delta på egen hand eller tillsammans med en vuxen. Du som är vuxen deltar precis som barnen i skapandet. Varmt välkommen till någon av vårens workshops! Det kostar inget, men anmälan krävs. Anmälan gäller alla tre tillfällen i det valda temat.

Workshop 1: Tema ULL

Vi arbetar med materialet ull med olika tekniker.

Var?
Gabrielsalen, Brännkyrka församlingshem

När?
Tisdag 4 februari kl. 15.30-17.00
Tisdag 11 februari kl. 15.30-17.00
Tisdag 18 februari kl. 15.30-17.00

Anmälan till tania.lidell@svenskakyrkan.se. Anmälan öppnar 13 januari.

Workshop 2: Tema MOMENTMÅLERI

Vi skapar en bild tillsammans i olika moment, på ett lekfullt sätt och utan fokus på prestation eller resultat. Det färgglada konstverket ovan är ett exempel på momentmåleri!

Var?
Evasalen, Vårfrukyrkan

När?
Onsdag 4 mars kl. 15.30-17.00
Onsdag 11 mars kl. 15.30-17.00
Onsdag 18 mars kl. 15.30-17.00

Anmälan till tania.lidell@svenskakyrkan.se. Anmälan öppnar 19 februari.

Workshop 3: Tema SKULPTUR

Inga nya anmälningar tas emot på grund av situationen kring Coronaviruset. Information har gått ut till deltagare i tidigare workshops.

Tania Lidell

Pedagog