Skapande workshop i Brännkyrka

Skapande workshops handlar om att få skapa och arbeta i olika material. Att få pröva nya metoder, tekniker och att våga pröva. Här får du arbeta och skapa utifrån dina förutsättningar. Vi, Helena och Tania, leder dessa workshops och vi jobbar som pedagoger i Brännkyrka församling. Vi har ett stort intresse och lång erfarenhet av att arbeta skapande i barnverksamhet.

Våra workshops är till för alla barn mellan 7 och 12 år som vill göra något kreativt! Barn mellan 7 och 9 år vill vi tar med en vuxen, äldre barn kan komma själva om de vill. Du som är vuxen deltar precis som barnen i skapandet. Varmt välkommen till våra workshops!

Tack alla som pysslat med oss under 2021, vi ses igen 2022! Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala medier för nya datum.

Tania Lidell

E-post: tania.lidell@svenskakyrkan.se