Pilgrimsvandring Abisko-Nikkaluokta

Kom bort!
Vill du komma bort från stadens ständiga brus där internetuppkopplingen försvinner och solen aldrig går ner? Önskar du utforska ditt inre och medvetenhet i härlig gemenskap under äventyr? Ja, ibland behöver vi hämta kraft på nya platser för att berika våra liv, och detta är ett sådant tillfälle!

Resa och vandring
Vi avreser från Stockholm med tåg söndag kväll 28 juni och är hemma igen 7 juli. Pilgrimsvandringen kommer att äga rum från Abisko turiststation till Nikkaluokta under sju dygn på Kungsleden. Vi stannar till, håller andakter, meditationer och firar mässa lite om vart annat. OBS! Krävande vandring i fjällnatur.

Avgift
Avgiften är 4 000 kronor (subventionerat av församlingen), och i den ingår resa, mat och boende. Dock ingår inte mat under tågresan.

Anmälan
Anmälan senast 28 februari till Nicklas Fredlund, se kontaktuppgifter nedan. Max 15 deltagare. Vänder sig till församlingsmedlemmar i första hand, i mån av plats övriga intresserade.

Nicklas Fredlund

E-post: nicklas.fredlund@svenskakyrkan.se