Vi reser gemensamt från och till Stockholm med tåg, och bor på fina Hållandsgården utanför Åre. Avgift 3 500 kronor. I avgiften ingår resa, mat och boende (dock ingår inte mat under tågresan). OBS! Medelsvår vandring i fjällnatur. Max 15 deltagare. Vänder vänder sig i första hand till nya deltagare, boende och/eller aktiva i församlingen. Anmälan till Pia Palmin Svanlund på pia.palmin@svenskakyrkan.se eller 08-447 11 04.

Förhoppningsvis har situationen kring Coronaviruset mildrats i augusti, och vi arbetar i dagsläget utifrån att vandringen kommer att kunna genomföras som planerat. Betalning sker först när det är bekräftat att vandringen blir av. Du som anmält dig behöver inte betala om resan ställs in. Kontakta Pia Palmin Svanlund för mer information om anmälningsvillkor.

Datum 18–24 augusti
Pris 3 500 kr