Retreat på Marielunds stiftsgård

Tyvärr är helgretreaten inställd på grund av situationen kring coronaviruset. En ny helgretreat planeras till höstterminen.

Tänk att få bara vara utan krav, samtala om det som är viktigt och omslutas av stillheten. Välkommen till en helg i ignatiansk anda, i tystnad, bön och eftertanke på natursköna Marielunds stiftsgård på Ekerö. Helgen börjar på fredag eftermiddag och avslutas kl. 15.00 på söndagen. Transport till och från Marielund sker med lokaltrafik eller egen bil.

Pris
1 250 kr. I avgiften ingår mat och boende i enkelrum. Kostnader för transport ingår ej.

Anmälan
För mer info och anmälan, kontakta Pia Palmin Svanlund (se kontaktuppgifter nedan).

OBS! Vänder sig till församlingsmedlemmar i första hand, i mån av plats övriga intresserade.

Marielunds stiftsgård, Ekerö

Fredag 1 maj – söndag 3 maj