Helgretreat på Marielunds stiftsgård

Välkommen till en stilla dag

Trots fysisk distans kan vi erfara närhet och gemenskap. Vi möts till en dag i stillhet och tystnad över internet lördagen den 13 februari kl. 9.00-17.30. Vi  får bland annat ledas av texter från kyndelsmässodagen, Luk 2:22-40 och 1 Joh 1:5-7. Du får också möjlighet att ha ett enskilt samtal med någon av oss fyra ledare via videolänk. Detaljerad information kring hur retreaten kommer att gå till, samt en länk för deltagande, kommer du att få via mail efter anmälan. Du behöver tillgång till dator eller internet i mobil eller padda, och en plats där du kan vara i tystnad och stillhet (till exempel ditt hem eller annan plats). Vi som leder retreaten är Caroline Green, präst, Anne Magnusson, psykoterapeut, Katrin Molander, präst, och Pia Palmin, diakon. Vi ledare kommer att vara samlade i Vårfrukyrkan, varifrån andakterna kommer att sändas.

Anmälan

Anmälan sker till katrin.molander@svenskakyrkan.se. Sista anmälningsdag är torsdag 11 februari. OBS! Begränsat antal platser.

Ladda ner Zoom

Katrin Molander