Brännkyrka Kafe - Fika och musik i Brännkyrka församlingshem

Brännkyrka Kafé är en samlingspunkt för samtal och gemenskap, där du dricker ditt kaffe till musikunderhållning. Varje gång gästas vi av olika sångare, musiker eller andra scenkonstnärer, och det börjar alltid med en kort andakt. Avgift för kaffe och godsak 40 kr. Du behöver inte förboka biljett, det är bara att komma!

Hösten 2020

På grund av situationen kring coronaviruset tar Brännkyrka Kafé paus under höstterminen 2020.

Övriga torsdagar: Bibelstudium och bordssamtal
När det inte är Brännkyrka Kafé bjuder vi under ett antal torsdagar in till bibelstudium och ett så kallat bordssamtal. I bibelstudiet träffas vi  för en vandring genom Matteusevangeliet, och i bordssamtalet får vi dela med oss av livserfarenheter och längtan utifrån boken Att falla uppåt. Observera att det inte längre går att anmäla sig till bordssamtalet 2020. I Vårfrukyrkan kan man under några torsdagar delta i samtal och bibelläsning i Min tro på äldre dar.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
Torsdagar kl. 14.00–15.30