Tyvärr är Brännkyrka Kafé 2 april inställt på grund av situationen kring coronaviruset.

Brännkyrka Kafé är en samlingspunkt för samtal och gemenskap, där du dricker ditt kaffe till musikunderhållning. Varje gång gästas vi av olika sångare, musiker eller andra scenkonstnärer, och det börjar alltid med en kort andakt. Avgift för kaffe och godsak 40 kr. Du behöver inte förboka biljett, det är bara att komma!

6 februari: Jenna Gillinger
Jenna Gillinger är musikalartist och dansare med meriter från uppsättningar som Jesus Christ Superstar och Rent. I vårens första Brännkyrka Kafé får vi höra henne sjunga svenska klassiker, och kanske får vi själva sjunga med i någon schlagermelodi!

5 mars: Dan Andersson i dikt och ton
Hör Dan Anderssons älskade visor i ett lyriskt-musikaliskt program, när sångerskan Jenny Wahlgren och estradören Amanda Ekberg tolkar poetens verk och berättar om hans liv!

2 april: Romeo & Julia Kören INSTÄLLT
Romeo & Julia Kören består av ett femtontal sångare, skådespelare och musiker. Med kunskap och erfarenhet från sina olika områden blandar ensemblen spektakulär musik, drama, romantik och komedi i en scenisk upplevelse utöver det vanliga. Den här gången får vi höra en trio ur kören!

11 juni: Jeanette Meyer
Sopranen Jeanette Meyer ger uttryck åt den glädje, sorg och kärlek som finns i all världens sångdiktning. I hennes repertoar samlas allt från opera och romanser till folkpoesi, tango och hebreiska rytmer.

Övriga torsdagar: Bibelstudium och bordssamtal
När det inte är Brännkyrka Kafé bjuder vi under ett antal torsdagar in till bibelstudium och ett så kallat bordssamtal. I bibelstudiet träffas vi fyra gånger för en vandring genom Matteusevangeliet, och i bordssamtalet får vi dela med oss av livserfarenheter och längtan utifrån boken Att falla uppåt. Observera att det inte längre går att anmäla sig till bordssamtalet 2020. I Vårfrukyrkan kan man under några torsdagar delta i samtal och bibelläsning i Min tro på äldre dar.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
Torsdagar kl. 14.00–15.30