Familjerådginvning i Brännkyrka församling - Älvsjö och Fruängen

Ibland är det de närmaste relationerna som står för de största utmaningarna. I Brännkyrka församling erbjuder vi vägledning och stöd för alla typer av familjekonstellationer.

När en relation inte riktigt fungerar kan det hjälpa att ta råd från någon utomstående. Familjerådgivningen är öppen för alla oavsett sexuell läggning eller religion. Välkommen med din partner eller som enskild, styvfamilj, föräldrar och barn, syskon – vad som är en familj bestämmer ni.

Familjerådgivningen i Brännkyrka församling är en del av Kyrkans familjerådgivning.

Par och familjer 450 kr/samtal 90 min

Enskilda 400 kr

Möjlighet till reducerat pris finns vid behov.

Kurs: Friskvård för par

Vi ger regelbundet så kallade PREP-kurser i Vårfrukyrkan. Kurserna pågår en helg och är ett tillfälle att stärka relationen – lär er förebygga konflikter och få verktyg som förenklar livet tillsammans.

Förfrågningar och tidsbokning

Ring 08-615 11 70 eller skicka ett mail till kyrkansfamiljeradgivning@gmail.com.

Telefontider: Måndag, tisdag, torsdag och fredag 11.00-12.00 samt onsdag 13.00-14.00. Det går även bra att lämna meddelande på telefonsvararen, så ringer vi upp så snart vi kan.