Konfirmation sommar Brännkyrka församling

Följ med på sommarläger i Rättvik i Dalarna! Vi bor tillsammans vid sjön Siljan, alldeles intill en fin badplats med brygga. Det finns stora gräsytor med fotbollsplan, beachvolleyplan, kanoter, bastu och mycket mer.

Vi är på läger 13-22 juni 2020. Under nio dagar delar vi dygnet-runt-liv tillsammans med kompisar och ledare. Genom samtal, gemenskap, lek och andaktsliv lär vi känna varandra, oss själva och kristen tro. På Stiftsgården Rättvik, bor vi i flerbäddsrum och får god, hemlagad mat till frukost, lunch och middag. En träff i månaden under vårterminen ingår.

Konfirmationen är helt kostnadsfri. Konfirmationen är helt kostnadsfri. Antalet platser är begränsat, vänta inte med anmälan!

Hälsodeklaration
Varje deltagare måste fylla i en hälsodeklaration innan lägret. Den finns här…

Höjdpunkter från Sommarkonfa 2019
Se hur det var på senaste Rättvikslägret i filmen nedan!

Schema 2019/2020
• Avspark onsdag 13 november kl. 18.00 i Vårfrukyrkan. Wraps och dricka serveras!
• Start söndag 1 december
• En träff i månaden under våren
• Sommarläger 13-22 juni 2020 på Stiftsgården Rättvik
• Konfirmation 27-28 juni 2020 i Brännkyrka kyrka