Pilgrimskonfirmation i Brännkyrka församling

Gör en inre och en yttre vandring. Det här är alternativet för dig som gillar att vara ute! Pilgrimskonfirmationen pågår under hösten och vintern, och med få träffar och högt tempo passar den också dig som har mycket annat för dig.

Utöver ett pilgrimsläger träffas vi några söndagar i Brännkyrka kyrka. Vi samlas vid högmässan, och fortsätter in i församlingshemmet för att äta lunch tillsammans. Sedan pratar vi om livet, Gud, och om hur allt hänger ihop i ett par timmar. På sportlovet åker vi på läger till Vadstenas historiska miljöer. Vi vandrar på dagarna och hänger på kvällarna, och bor på mysiga Pilgrimscentrum, där både frukost, lunch och middag serveras varje dag. Konfirmationshögtiden hålls i Brännkyrka kyrka söndag 24 mars.

Konfirmationen är helt kostnadsfri.

Schema 2018/2019
• Några söndagar 11.00-16.00, första träffen 7 oktober