Brännkyrka kyrka

Högmässa
Firas söndagar och helgdagar 11.00 i Brännkyrka kyrka. I samband med högmässorna har vi söndagsskola i församlingshemmet. Enkelt kyrkkaffe efteråt

Mässa med små och stora
En gång i månaden förvandlas högmässan till en gudstjänst med barnen i centrum. Dessa söndagar är det ingen söndagsskola.

Morgonmässa
Varje tisdag kl. 8.30 bjuder vi in till morgonmässa. Mässan pågår ungefär 25 minuter, och består av en enkel andakt med nattvard.

Vårfrukyrkan

Mässa
Firas söndagar och helgdagar 18.00 i Vårfrukyrkan. Kyrkkaffe serveras efteråt.

Lunchmässa
Onsdagar ojämna veckor kl. 12.00 hålls lunchmässa och kl. 12.30 serveras sopplunch för 30 kr.

Kvällsmässa
En enkel och nära gudstjänst med nattvard alla onsdagar 18.00 i Vårfrukyrkan. Sista onsdagen i månaden firas sinnesromässa (se nedan).

Sinnesromässa
Gudstjänst med nattvard inspirerad av AA-rörelsens tolvstegsprogram. 18.00 sista onsdagen varje månad.

Mässa med ungdomar
En annan sorts gudstjänst, som planeras av ungdomsgruppen Gr8n men är öppen för alla åldrar.

Mässa med små och stora
Ibland är söndagsmässan i Vårfrukyrkan extra barnvänlig.

Äldreboenden

Varje vecka håller vi andakt på något av de sex äldreboenden som finns i församlingen – Fruängsgården, Älvsjö, Långbroberg, Långbrogården, Solberga och Blomsterfonden. Efter andakterna bjuder vi på kaffe och tårta. Se schemat för andakterna här.