Brännkyrka kyrka

Högmässa
Firas söndagar och helgdagar 11.00 i Brännkyrka kyrka. I samband med högmässorna har vi söndagsskola i församlingshemmet. Enkelt kyrkkaffe efteråt. I höst finns möjlighet att ta del av fördjupande söndagssamtal efter högmässan, 24 september, 19 november samt 26 november.

Mässa med små och stora
En gång i månaden förvandlas högmässan till en gudstjänst med barnen i centrum. Dessa söndagar är det ingen söndagsskola. Höstens mässor med små och stora i Brännkyrka kyrka hålls 1 oktober och 12 november.

Morgonmässa
Varje tisdag kl. 8.30 bjuder vi in till morgonmässa. Mässan pågår ungefär 25 minuter, och består av en enkel andakt med nattvard.

Vårfrukyrkan

Mässa
Firas söndagar och helgdagar 16.00 i Vårfrukyrkan. Kyrkkaffe serveras efteråt. Tidigare firades mässan 18.00, men från och med 3 september har vi en ny gudstjänsttid.

Lunchmässa
Onsdagar ojämna veckor kl. 12.00 hålls lunchmässa och kl. 12.30 serveras sopplunch för 30 kr. Start 13 september.

Kvällsmässa
En enkel och nära gudstjänst med nattvard alla onsdagar 18.00 i Vårfrukyrkan. Sista onsdagen i månaden firas sinnesromässa (se nedan).

Sinnesromässa
Gudstjänst med nattvard inspirerad av AA-rörelsens tolvstegsprogram. 18.00 sista onsdagen varje månad.

Mässa med ungdomar
En annan sorts gudstjänst, som planeras av ungdomsgruppen Gr8n men är öppen för alla åldrar. Höstens mässor med ungdomar hålls kl. 16.00 söndagarna 1 oktober, 29 oktober och 10 december.

Mässa med små och stora
Ibland är söndagsmässan i Vårfrukyrkan extra barnvänlig. Höstens mässa med små och stora i Vårfrukyrkan infaller 10 september.

Agapegruppen – gudstjänster på franska

Den fristående Agapegruppen firar gudstjänst i Vårfrukyrkan på söndagar kl 11.00. Gudstjänsten firas huvudsakligen på franska språket. Alla är välkomna!

Gudstjänstgrupper – var med och skapa

Vill du vara med och förbereda gudstjänst genom samtal kring veckans texter och kanske få någon uppgift i de olika momenten i gudstjänsten? Kontakta gärna någon av våra präster om du är intresserad.

Äldreboenden

Varje vecka håller vi andakt på något av de sex äldreboenden som finns i församlingen – Fruängsgården, Älvsjö, Långbroberg, Långbrogården, Solberga och Blomsterfonden. Efter andakterna bjuder vi på kaffe och tårta. Se schemat för andakterna här.