Vadstena slott - Foto av Tor Svensson - Följ med på en pilgrimsvandring i adventstid Foto: Tor Svensson

Advent är inte bara mörker och kyla. Välkommen att följa med på en pilgrimsresa till Vadstena helgen 1–3 december. När adventsljusen tänds gör vi tillsammans en resa där vi kan få beröra livets insida och utsida och dela en bit av vägen med varandra.

Pilgrimerna söker ofta efter det heliga i sina liv. Många vill fördjupa en relation till sig själv, till andra och till Gud. En del vill prata med varandra om livets djupare värden, en del söker sig till en varm tystnad att vila sin själ i, tillsammans.

Vi åker fredag morgon 1 december och kommer hem söndag 3 december sen eftermiddag. Vi kommer att bo och äta gott på Mariagården i Vadstena. Avgift: 600 kronor (subventionerat av församlingen). I avgiften ingår resa, mat och boende. Anmälan snarast till Pia Palmin Svanlund (se kontaktuppgifter nedan).

OBS! Medlemmar och aktiva i församlingen har företräde vid högt anmälningstryck.

Pia Palmin Svanlund

E-post: pia.palmin@svenskakyrkan.se