I fjällvärldens karga skönhet får vi förundras över Guds skapelse och vår egen del i den. Under några dagar får vi uppleva gemenskap med andra men också med vår egen kropp, själ och ande långtifrån, i stillhet. Vi får reflektera över livet och kanske upptäcka nya dimensioner av oss själva. Den här pilgrimsresan till Åre består av fem dagsvandringar med ledare. Inkvartering på vackra Hållandsgårdens vandrarhemsdel i flerbäddsrum.

Avresa sker med morgontåget onsdagen den 29 augusti och hemkomst med nattåg tidig måndag morgon den 3 september. Vi äter alla måltider på HålIandsgården, frånsett lunch som vi tar med oss från gården i vår ränsel och förtär ute i det fria. För att få ut mesta möjliga av den här pilgrimsvandringen är det en fördel om du är en van vandrare och har god hälsa.

Pilgrimsresan subventioneras av Brännkyrka församling och ditt pris kommer att vara 2 800 kronor. Boende, mat, tågresa, guider och transporter ingår i priset. Enkelrumstillägg på 800 kr tillkommer för den som önskar eget rum.

Datum 29 augusti–3 september
Pris 2 800 kr (3 600 kr för boende i enkelrum)
Mer information och anmälan Kontakta Nicklas Fredlund

Nicklas Fredlund