I fjällvärldens karga skönhet får vi förundras över Guds skapelse och vår egen del i den. Under några dagar får vi uppleva gemenskap med andra men också med vår egen kropp, själ och ande långtifrån, i stillhet. Vi får reflektera över livet och kanske upptäcka nya dimensioner av oss själva. Den här pilgrimsresan till Åre består av fem medelsvåra dagsvandringar med ledare runtom i Årefjällen. Vi bor på vackra Hållandsgårdens vandrarhemsdel i flerbäddsrum.

Avresa sker med nattåget på kvällen tisdag 20 augusti, och vi anländer Åre på morgonen 21 augusti. Även hemresan sker med nattåg. Pilgrimsresan subventioneras av Brännkyrka församling och ditt pris kommer att vara 3 500 kronor. Boende, mat och tågresa ingår i priset (dock ej mat på tågresan).

Anmälan senast 20 april till Nicklas Fredlund. Resan vänder sig i första hand till nya deltagare, boende och/eller aktiva i församlingen, och det finns plats för 15 deltagare.

Datum 21-26 augusti
Pris 3 500 kr