I så fall är du varmt välkommen till Vårfrukyrkan där vi i sommar har vårt musikalkollo! Vi sjunger kör, dansar och spelar teater med musik från olika musikaler, filmer och annat. Till detta görs ett spännande manus. Sista dagen på kollot har vi en föreställning med liveband för föräldrar och vänner.

Huvudansvarig för kollot är Kalle Sjöholm, utbildad musiklärare och musikpedagog i församlingen. Med är också Lovisa Oscarsson, som jobbar som pedagog. Kolloperioden är mellan 12 och 21 juni, ledigt lördag 16 juni och söndag 17 juni. Torsdagen den 21 juni har vi både genrep och föreställning i Vårfrukyrkan. Under kollot har vi varje dag lunch och fika/mellanmål som tillagas och serveras av vår husmor.

Anmälan
Anmälan sker i det här formuläret. Vi har bara plats för 14 deltagare, först till kvarn gäller!

Musikalkollo 2018

Plats Vårfrukyrkan