Frukost med Irmgard Kaiser i Vårfrukyrkan

Ät frukost och lyssna till samtal kring teman som rör andlighet, sökande och samhällsaktuella frågor, med inbjuden gäst och samtalsledare.

11 maj: Möt en sann medmänniska!
Irmgard Kaiser upplevde kriget som barn i Tyskland. Svåra minnen från den tiden satte djupa spår. Hon åkte på en resa till Sri Lanka och förfärades över förhållandena för de fattiga och utsatta där. Under cirka 30 år har hon samlat in pengar och förnödenheter till ett hem för ensamstående mammor, det första hon startade upp, och verksamheten har utvidgats efterhand. Varje år har hon varit där tre månader och arbetat på plats. Kom och möt en sann medmänniska!

Efter tio härliga år upphör verksamheten Frukost med… från och med hösten 2019. Tack alla som kommit, ätit och lyssnat genom åren!

Vårfrukyrkan, Sarasalen (port 7)

Lördagar 10.00 till ca 11.30.

Ingen avgift. Frukost 30:–.

Ann-Christine Janson

E-post: ann-christine.janson@svenskakyrkan.se