I samband med Kristi himmelsfärdshelgen bjuder vi varje år in församlingsmedlemmar i alla åldrar till ett stort läger! Vi umgås, leker och lär känna varandra i vacker miljö. Dagarna fylls av aktiviteter för alla åldrar men ger också utrymme för bad, sol och vila. Våren 2018 var vi på Vårdnäs Stiftsgård, cirka 30 kilometer söder om Linköping utmed Kinda kanal. Information om församlingslägret 2019 kommer kring årsskiftet.

OBS! Vänder sig till församlingsmedlemmar i första hand, i mån av plats övriga intresserade.

Återträff 26 augusti

Söndag 26 augusti får vi som var med i våras återuppleva lägergemenskapen i Vårfrukyrkan!

14.30 träffas vi – mingel, fika, lite pyssel och gemensam förberedelse för gudstjänst.

16.00 firar vi mässa tillsammans

17.00 bjuder vi på tacobuffé

Anmälan till Ann-Christine Janson på ann-christine.janson@svenskakyrkan.se senast 16 augusti