För församlingsmedlemmar i alla åldrar! Vi umgås, leker och lär känna varandra i vacker miljö. Här somnar du i naturens tystnad och njuter av fågelsången och vattenglitter till morgonkaffet på verandan. Dagarna kommer att fyllas av aktiviteter för alla åldrar men också ge utrymme för bad, sol och vila.

Vi håller till på Vårdnäs Stiftsgård, som ligger cirka 30 kilometer söder om Linköping utmed Kinda kanal. Gemensam transport med buss från och till Brännkyrka. Avgift 300 kronor per person över 18 år. Önskas enkelrum är avgiften 500 kronor.

Håll utkik efter detaljerad inbjudan som kommer under våren! Då öppnar även anmälan, som görs i ett formulär på hemsidan.

OBS! Vänder sig till församlingsmedlemmar i första hand, i mån av plats övriga intresserade.