Vi visar de populäraste barnfilmerna på lördagar, kl. 11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan och kl. 15.00 i Salomosalen, Brännkyrka församlingshem. Roliga timmen är en klubb, men det kostar ingenting att bli medlem! Du får ett medlemskort vid entrén första gången du kommer, och det gäller på båda filmvisningsställena hela terminen. I Fruängen har vi en enkel servering före filmen, i Brännkyrka har vi servering ibland. I entrén ordnar vi dessutom försäljning av godis och läsk till bra priser. Kom gärna i god tid, så får du en bra plats! Alla filmer har svenskt tal och är barntillåtna i vuxens sällskap.

Program våren 2020

Husdjurens hemliga liv 2
Uppföljaren till den animerade filmsuccén från 2016 om vad våra husdjur gör på dagarna när vi inte är hemma. Följ med Max, Gidget, Snowball och det övriga gänget när de ger sig ut på nya äventyr och tvingas hitta modet att bli sina egna hjältar. (1 h 26 min, från 7 år)

Klara Ko och äppeltjuven
Den lilla koflickan Klara drömmer om att bli popstjärna och hoppas att hennes coola farsa ska kunna hjälpa till med hennes karriär. Men när de träffas på hans gård inser Klara att hennes äppelpajbakande far istället är den som mest behöver hjälp! (1 h 6 min, barntillåten)

Mysteriet om herr Länk
Sir Lionel Frost är världsbäst på att avslöja monster och mysterier, men ingen tror på honom. Hans sista chans för att bli accepterad av andra är att hitta en legendarisk varelse… (1 h 34 min, från 7 år)

Blinky Bill – Filmen
En äventyrlig ung koala påbörjar en resa över den vilda och farliga australiensiska vildmarken i hopp om att hitta sin pappa, men han upptäcker snart att det finns fler sätt att vara en hjälte på än det mest uppenbara. (1 h 33 min, från 7 år)

Bamse och dunderklockan
I filmen får vi följa med Lille Skutt och Skalman när de ger sig ut på jakt efter nya dunderklockor, den hemliga ingrediens som gör vanlig honung till Farmors berömda dunder-honung. (1 h 5 min, barntillåten)

Miraï, min lillasyster
När 4-åriga Kun får en lillasyster förändras hela hans värld. Lyckan blir snabbt till besvikelse då lillasyster stjäl föräldrarnas uppmärksamhet. Men allt tar en överraskande och magisk vändning… (1 h 36 min, från 7 år)

Toy Story 4
Bonnie tar med sig Woody, Buzz och gänget samt sin nya hemmagjorda leksak Gaffe, med sina roliga upptåg, på familjens campingutflykt. Det blir en vild resa för Woody fylld med oväntade nya karaktärer och en sedan länge försvunnen vän! (1 h 40 min, från 7 år)

7 mars
The Angry Birds Movie 2
De arga fåglarna och de gröna grisarna tar sin konflikt till en helt ny nivå när ett nytt hot försätter både Fågelön och Grisön i fara. Red, Chuck, Bomb och Mäktiga Örnen rekryterar Chucks syster Silver och förenar sig med sina värsta ovänner, grisarna, för att tillsammans rädda sina hem. (1 h 37 min, från 7 år)

14 mars
Playmobil-filmen
Marla tvingas att överge sitt gamla vanliga, trygga liv och rusa in i ett äventyr av episka mått, för att hitta sin lillebror Charlie, som har försvunnit in Playmobils oändligt ombytliga, coola och lite konstiga värld. (1 h 39 min, från 7 år)

21 mars
Fåret Shaun – Farmageddon
Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den. (1 h 28 min, barntillåten)

28 mars
Lejonkungen
Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer. OBS! Tillåten från 7 år i vuxens sällskap. (1 h 58 min, från 11 år)

Drottningens corgi
Rex är en nöjd corgi, han lever ett liv i lyx i sitt hem på Buckingham Palace. Trots stenhård konkurrens från de tre andra hundarna på slottet har han vunnit drottningens hjärta. Men hans självsäkra stil kan vara irriterande… (1 h 25 min, från 7 år)

Påskafton, ingen filmvisning

Förfärliga snömannen
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. (1 h 38 min, från 7 år)

Familjen Addams
Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing. (1 h 27 min, från 7 år)

Jakten på snömonstret
Finns verkligen yetin på riktigt? Privatdetektiven Nelly och forskningsassistensen Simon får i uppdrag att bevisa att den mytomspunna snömannen faktiskt existerar, och beger sig till hjärtat av Himalaya, där ett vilt äventyr väntar. (1 h 20 min, från 7 år)

Max & Maja på det magiska museet
Max är en smart och livlig buspojke med bara en ambition – att nå upp till sin drömlevel på dataspelet. Men ute i verkligheten kastas han plötsligt in i ett alldeles riktigt äventyr när han och hans hund Jerry och vännen Maja hamnar i stadens gamla, nedlagda dockmuseum. (1 h 26 min, från 7 år)

Terminsavslutning med tecknade sommarfilmer
Vi ser på tecknat i cirka en timme och efter detta dricker vi saft/läsk, kaffe och äter kakor. Förtäring är frivillig och till självkostnadspris.

Film visas på lördagar

11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan