Roliga-timmen-filmer i Vårfrukyrkan och Brännkyrka församlingshem VT 2018

Vi visar de populäraste barnfilmerna på lördagar, kl. 11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan och kl. 15.00 i Salomosalen, Brännkyrka församlingshem. Roliga timmen är en klubb, men det kostar ingenting att bli medlem! Du får ett medlemskort vid entrén första gången du kommer, och det gäller på båda filmvisningsställena hela terminen. I Fruängen har vi en enkel servering före filmen, i Brännkyrka har vi servering ibland. I entrén ordnar vi dessutom försäljning av godis och läsk till bra priser. Kom gärna i god tid, så får du en bra plats!

Program våren 2018

20 januari
Bilar 3
Legendaren Blixten McQueen är tillbaka för fler spännande lopp, men håller han i den nya, högteknologiska racingvärlden?

27 januari
En isbjörn i New York
När Nordpolen hotas av människorna åker isbjörnen Norm på en galen resa till storstan för att försöka rädda sitt hem.

3 februari
Dumma mej 3
Gru och minionerna ställs inför skurken Balthazar Bratt, en före detta barnstjärna som visar sig bli den mest formidable moståndaren hittills.

10 februari
Bamse och häxans dotter
Krösus Sork lurar häxdottern Lova att trolla bort Bamse för att komma åt bäverdammens guld. Nu är det upp till alla barn att stoppa Krösus – men för att hjälpas åt måste man vara sams.

17 februari
Storken Richard
När det är dags för hans storkfamilj att flyga söderut inser Richard att han egentligen är en sparv. Tillsammans med några andra udda fåglar ger han sig ut på sitt livs flygtur.

24 februari
Bigfoot Junior
Adam letar upp sin försvunne pappa, som visar sig vara den mytomspunne Bigfoot. Men ett ondskefullt företag är ute efter deras unika DNA…

3 mars
Trassel: Innan för evigt
Efter ett helt liv instängd i ett torn försöker Rapunzel anpassa sig till det nya livet som prinsessa, men hon kan inte låta bli att ge sig ut på ett äventyr.

10 mars
The Emoji Movie
Välkommen till emojisarnas hemliga värld! Här har alla bara ett ansiktsuttryck – utom Gene. Under en upptäcktsfärd i apparna inser han att hela telefonen snart kan raderas.

17 mars
Rock Dog
Hunden Bodi förväntas bli byns nästa fårvakt, men själv vill han hellre bli rockstjärna. Hur motar han bort hungriga vargar utan att ge upp sin dröm?

24 mars
Ballerinan och uppfinnaren
Det är sent 1800-tal och Paris är en stad i ljus, när föräldralösa Félicie kommer dit med ett enda mål – att bli prima ballerina vid Parisoperan.

31 mars
Påsklov

7 april
The Lego Ninjago Movie
Lloyd är en ung ninja som kämpar för att försvara sin hemstad Ninjago mot den onde Garmadon – som också råkar vara hans pappa!

14 april
My Little Pony: The Movie
Twilight Sparkle och hennes gäng lever i kärlek och vänskap, men när en elak enhörning dyker upp hotas hela landet Equestrias framtid.

Den stora nötkuppen 2
Ekorrarna Charlie och Annie tar hjälp av en grupp argsinta vita möss för att rädda sin park från borgmästarens byggplaner.

28 april
Descendants 2
Mal och hennes vänner är alla barn till Disney-skurkar och uppvuxna på De förlorades ö. Är det verkligen en bra idé att återvända dit?

5 maj
Milo – Månvaktaren
I en magisk värld lever den busiga faunen Milo. På sin första dag som månvaktare tappar han bort månen – och samtidigt blir solen stulen!

12 och 19 maj
Ingen Roliga timmen under Kristi himmelsfärd och pingst

26 maj
Avslutning med sommarfilmer (Ca 1 tim 15 min)

Alla filmer har svenskt tal och är barntillåtna i vuxens sällskap.

Film visas på lördagar

11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan