Långfredagsbio i Vårfrukyrkan - Matteusevangeliet

Vi ser film med livsåskådningstema och inbjuder till samtal över en fika efteråt för den som vill.

9 februari: Unga Astrid
Svensk film från 2018, med bland andra Alba August och Maria Bonnevie. Filmen utspelar sig under 1920-talet när Astrid Lindgren var ung, och vi får följa hennes val i livet som i sin tur ska komma att påverka hennes författarskap. (123 min)

23 februari: Paul, Apostle of Christ
Se filmen om hur mannen som förföljde kristna kom att bli en av kyrkans främsta förgrundsgestalter. I ett episkt drama från 2018 får vi följa Paulus (James Faulkner) och Lukas (Jim Caviezel) under kristendomens första kritiska år. (108 min)

30 mars: About Schmidt
Dramakomedi från 2002 med bland andra Jack Nicholson och Kathy Bates. Vi får möta Warren Schmidt, som fortsätter sina morgonrutiner efter pensioneringen. Vad ska han göra med sin tid sen? Föga anar han att allt snart ska förändras. (125 min)

Långfredagsspecial – filmen startar 12.45
Fredag 19 april: Matteusevangeliet

Upplev Jesu liv i den legendariske regissören Pier Paolo Pasolinis tappning från 1964. Under drygt två timmar får vi se hela evangeliet enligt Matteus utspelas i en unik skildring, enligt Vatikanens egen dagstidning den bästa film om Jesus som gjorts. (137 min)

Film för de små varje lördag
Barnfilmklubben Roliga timmen visar de yngstas favoriter på lördagar, kl. 11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan och kl. 15.00 i Salomosalen, Brännkyrka församlingshem.

Vårfrukyrkan, Mariasalen
Lördagar 14.30–ca 18.00