Film och existens i Fruängen

Vi ser film med livsåskådningstema och inbjuder till samtal efteråt för den som vill.

15 september: Three billboards outside Ebbing, Missouri
En mors kamp för rättvisa. Hur går man vidare när det värsta tänkbara har hänt? Kan vi förlåta ”allt”? Gripande och rolig, provocerande och överraskande. Vann två Oscar 2018. Med bland andra Francis McDormand.

6 oktober: En sista semester
En starkt berörande roadmovie med ett åldrande par, glädje och melankoli. Baserad på en bok av Michael Zadoorian. Äventyr, komedi, drama. Från 2017. Med bland andra Helen Mirren och Donald Sutherland.

24 november: Maria Magdalena
Filmen skildrar Bibelns Maria Magdalena som en ung kvinna på jakt efter ett nytt sätt att leva, hon finner Jesus och rörelsen runt honom. Från 2018. Med bland andra Rooney Mara, Joaquin Phoenix och Chiwetel Eijofor

Film för de små varje lördag
Barnfilmklubben Roliga timmen visar de yngstas favoriter på lördagar, kl. 11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan och kl. 15.00 i Salomosalen, Brännkyrka församlingshem.

Vårfrukyrkan, Mariasalen
Lördagar 14.30–ca 18.00