Eftermiddagsbio i Vårfrukyrkan 3 januari - En sista semester

Vi ser film med livsåskådningstema och inbjuder till samtal efteråt för den som vill.

15 september: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
En mors kamp för rättvisa. Hur går man vidare när det värsta tänkbara har hänt? Kan vi förlåta ”allt”? Gripande och rolig, provocerande och överraskande. Vann två Oscar 2018. Med bland andra Frances McDormand.

24 november: Maria Magdalena
Filmen skildrar Bibelns Maria Magdalena som en ung kvinna på jakt efter ett nytt sätt att leva, hon finner Jesus och rörelsen runt honom. Från 2018. Med bland andra Rooney Mara, Joaquin Phoenix och Chiwetel Eijofor.

Julspecial – filmen startar 13.00
Torsdag 3 januari: En sista semester

En starkt berörande roadmovie med ett åldrande par, glädje och melankoli. Baserad på en bok av Michael Zadoorian. Äventyr, komedi, drama. Från 2017. Med bland andra Helen Mirren och Donald Sutherland. Filmen skulle ursprungligen ha visats 6 oktober, men vi fick då ställa in på grund av tekniska problem.

9 februari: Unga Astrid
Svensk film från 2018, med bland andra Alba August och Maria Bonnevie. Filmen utspelar sig under 1920-talet när Astrid Lindgren var ung, och vi får följa hennes val i livet som påverkar hennes författarskap. (123 min)

23 februari: Paul, Apostle of Christ
I ett episkt drama får vi följa aposteln Paulus från att han förföljer kristna till hans omvändelse i mötet med den uppståndne Kristus och dess konsekvenser för honom och för kristendomen. Filmen skildrar de kristnas utsatthet under romarriket. Från 2018. (108 min)

30 mars: About Schmidt
Dramakomedi från 2002 med bland andra Jack Nicholson och Kathy Bates. Vi får möta Warren Schmidt som fortsätter sina morgonrutiner efter pensioneringen. Vad ska han göra med sin tid sen? Föga anar han att allt snart ska förändras. (125 min)

Långfredagsspecial – filmen startar 12.45
Fredag 19 april: Matteusevangeliet

Sverigepremiär år 1967. En filmatisering av Jesu liv baserat på Matteusevangeliet. En hyllad film, långt ifrån Hollywoodschabloner. Filmen är italiensk-fransk av Pier Paolo Pasolini. (137 min)

Film för de små varje lördag
Barnfilmklubben Roliga timmen visar de yngstas favoriter på lördagar, kl. 11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan och kl. 15.00 i Salomosalen, Brännkyrka församlingshem.

Vårfrukyrkan, Mariasalen
Lördagar 14.30–ca 18.00