Sjung och le med Åsa Dellham på Brännkyrka Kafé i Älvsjö

Brännkyrka Kafé är en samlingspunkt för samtal och gemenskap, där du dricker ditt kaffe till musikunderhållning. Varje gång gästas vi av olika sångare, musiker eller andra scenkonstnärer, och det börjar alltid med en kort andakt. Avgift för kaffe och godsak 40 kr. Du behöver inte behöver förboka biljett, det är bara att komma!

Program för våren 2018

25 januari: The Vocalettes
En prisbelönt skönsjungande trio, känd från TV, underhåller med allt från gamla 40-talspärlor till nutidens medryckande hitlåtar.

22 februari: Vi minns Zarah Leander
Estradören, sångaren och kuplettförfattaren Mattias Enn återvänder till Brännkyrka Kafé, den här gången med en föreställning om en omstridd diva.

22 mars: OrdSvenskaOrd
Till eget ackompanjemang på piano bjuder Mats Hedén på en kavalkad av sångnummer från HasseåTages många revyer, filmer och skivor.

19 april: The Fantastic Four
The Fantastic Four sjunger soulmusik från 50- och 60-talen, och har bland annat synts i TV4:s Talang och uppträtt för kungafamiljen.

24 maj: Sjung och le!
Sångerskan Åsa Dellham sjunger dina favoriter och bjuder in till allsång under ackompanjemang av Kalle Sjöholm.

Program för hösten 2018

13 september: Bruno Picano – ”Svenska klassiker och italienska pärlor”

11 oktober: Janne Andersson Band

8 november: Åsa Dellham

6 december: Brännström och Lundgren Jazzproduktion

Övriga torsdagar: Café Cecilia
13.00-15.00 har Café Cecilia öppet i foajén utanför Salomosalen i Brännkyrka församlingshem. Välkommen till en mötesplats med livsnära samtal, där det alltid finns kaffe, bulle och kaka till snälla priser. Här kan du läsa mer om Café Cecilia. Vissa torsdagar arrangeras även Minnenas café, en mötesplats för dig som bär på förlust, saknad och sorg.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
En torsdag i månaden, kl 14.00–15.30