Brännkyrka Kafé med Robert Haglund i Brännkyrka församlingshem 31 januari

Brännkyrka Kafé är en samlingspunkt för samtal och gemenskap, där du dricker ditt kaffe till musikunderhållning. Varje gång gästas vi av olika sångare, musiker eller andra scenkonstnärer, och det börjar alltid med en kort andakt. Avgift för kaffe och godsak 40 kr. Du behöver inte förboka biljett, det är bara att komma!

13 september: ”Svenska klassiker och italienska pärlor”
En stund av glädje, goda minnen och härlig atmosfär! Från Evert Taube till italienska örhängen som ”Volare” och ”Ciao Ciao Bambina” med Bruno Picano.

11 oktober: Janne Andersson Band
Låtar som ni trodde ni hade glömt. Visor, country och rock på svenska.

8 november: Gamla godingar
Åsa Dellham och Gustav Asplund är två mångsidiga sångare och underhållare från Södertäljes välkända revyscen. Med en förkärlek för allsång och musik från förr utlovar de en härlig stund med klassikerna vi älskar.

6 december: Aurora Brännström Trio
Glittrig och publikfriande triojazz med jultema utlovas!

31 januari 2019: ”Gamla klassiker”
Sångaren Robert Haglund har varit verksam i musikbranschen i 20 år, och både varit med i musikaler och krogshower. Han är också en av fyra i vokalgruppen The Fantastic Four, som tidigare gästat Brännkyrka Kafé. Den här gången får vi uppleva honom på egen hand, när han bjuder på kära gamla klassiker!

7 mars 2019: Anna Bromee
Sångerskan och skådespelerskan Anna Bromee hyllar Ulla Billquist och andra kända och uppskattade artister från förr.

9 maj 2019: Gatans Röster
Hösten 2016 skapades kören Gatans Röster i samband med TV-programmet Gatans Kör, där operasångaren Rickard Söderberg bjöd in de som haft ett tufft liv att upptäcka körsång. Nu delar de med sig av sin glädje och gemenskap på Brännkyrka Kafé!

Övriga torsdagar: Bibelstudium och bordssamtal
Vår torsdagsverksamhet Café Cecilia har nu slutat för terminen, och våren 2019 ersätts mötesplatsen med återkommande bibelstudium och bordssamtal. I bibelstudiet träffas vi fyra gånger för en vandring genom Matteusevangeliet, och i bordssamtalet får vi under fyra torsdagar dela med oss av livserfarenheter och längtan utifrån boken Att falla uppåt. Klicka här för att läsa mer om bibelstudiegruppen, och klicka här för att läsa mer om bordssamtalet.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
En torsdag i månaden, kl 14.00–15.30