Avenue spelar klassiska jullåtar på Brännkyrka Kafé

En samlingspunkt för samtal och gemenskap. Varje gång har vi en programpunkt och en kort andakt. Avgift för kaffe, smörgås och kaka 40 kr. Du behöver inte behöver förboka biljett, det är bara att komma!

Program för hösten 2017

14 september: Organic Organ Trio
Organic Organ Trio ger svängiga och lekfulla jazz- och bluestoner och melodiska tolkningar av älskade klassiker. Med Victor Rydström, gitarr, Simon Jonsson, orgel och Oskar Cederblad, trummor.

19 oktober: ”Birger Sjöberg och jag”
Skådespelaren, sångaren och estradören Rolf Jenner framför Birger Sjöbergs mest älskade visor och dikter.

16 november: Eddie Oliva
I våras gjorde svensk-italienske sångaren Eddie Oliva ett bejublat framträdande på Brännkyrka Kafé, och det kom så många att alla inte fick plats. Nu kommer han tillbaka, och den här gången är vi i en större lokal – Brännkyrka kyrka! Det blir ingen servering, men ett matigt och uppiggande program. Frivillig kollekt till församlingens diakonala verksamhet.

14 december: Avenue
”It’s beginning to look a lot like Christmas…” Gruppen Avenue låter dig kliva in i en knastrig LP-skiva med de största julklassikerna i en mysigt jazzig tappning! Musiker: Jakob Sollevi, sång Filip Ekestubbe, piano, Niklas Fernqvist, ståbas, och Carl Ottosson, trummor

Program för våren 2018

25 januari: The Vocalettes
En prisbelönt skönsjungande trio, känd från TV, underhåller med allt från gamla 40-talspärlor till nutidens medryckande hitlåtar.

22 februari: Vi minns Zarah Leander
med estradören, sångaren och kuplettförfattaren Mattias Enn.

22 mars: OrdSvenskaOrd
Till eget ackompanjemang på piano bjuder Mats Hedén på en kavalkad av sångnummer från HasseåTages många revyer, filmer och skivor.

19 april: The Fantastic Four
The Fantastic Four sjunger soulmusik från 50- och 60-talen, och har bland annat synts i TV4:s Talang och uppträtt för kungafamiljen.

24 maj Hemlig gäst

Övriga torsdagar: Café Cecilia
13.00-15.00 har Café Cecilia öppet i foajén utanför Salomosalen i Brännkyrka församlingshem. Välkommen till en mötesplats med livsnära samtal, där det alltid finns kaffe, bulle och kaka till snälla priser. Här kan du läsa mer om Café Cecilia.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
En torsdag i månaden, kl 14.00–15.30