Gatans röster på Brännkyrka Kafé

Brännkyrka Kafé är en samlingspunkt för samtal och gemenskap, där du dricker ditt kaffe till musikunderhållning. Varje gång gästas vi av olika sångare, musiker eller andra scenkonstnärer, och det börjar alltid med en kort andakt. Avgift för kaffe och godsak 40 kr. Du behöver inte förboka biljett, det är bara att komma!

31 januari: ”Gamla klassiker”
Sångaren Robert Haglund har varit verksam i musikbranschen i 20 år, och både varit med i musikaler och krogshower. Han är också en av fyra i vokalgruppen The Fantastic Four, som tidigare gästat Brännkyrka Kafé. Den här gången får vi uppleva honom på egen hand, när han bjuder på kära gamla klassiker!

7 mars: ”Den som glad är”
Multiartisten Anna Bromee hyllar Lill-Babs och Siw Malmkvist i en sprudlande glad nostalgitripp som gått för fulla hus på Riksteatern. Följ med tillbaka till 60-talet och hör låtarna som numera finns i vårt DNA! Dessutom får vi äntligen svar på den eviga frågan: Är du kär i mig ännu Klas-Göran?

9 maj: Gatans Röster
Hösten 2016 skapades kören Gatans Röster i samband med TV-programmet Gatans Kör, där operasångaren Rickard Söderberg bjöd in de som haft ett tufft liv att upptäcka körsång. Nu delar de med sig av sin glädje och gemenskap på Brännkyrka Kafé!

Övriga torsdagar: Bibelstudium och bordssamtal
Vår torsdagsverksamhet Café Cecilia ersätts våren 2019 med ett bibelstudium och ett så kallat bordssamtal. I bibelstudiet träffas vi fyra gånger för en vandring genom Matteusevangeliet, och i bordssamtalet får vi under fyra torsdagar dela med oss av livserfarenheter och längtan utifrån boken Att falla uppåt. Klicka här för att läsa mer om bibelstudiegruppen, och klicka här för att läsa mer om bordssamtalet.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
Torsdagar kl. 14.00–15.30