Magnus Helmner med vänner gästar Brännkyrka Kafé

Brännkyrka Kafé är en samlingspunkt för samtal och gemenskap, där du dricker ditt kaffe till musikunderhållning. Varje gång gästas vi av olika sångare, musiker eller andra scenkonstnärer, och det börjar alltid med en kort andakt. Avgift för kaffe och godsak 40 kr. Du behöver inte förboka biljett, det är bara att komma!

12 september: ”Jag ville dansa med lyckan”
Välkommen till en unik föreställning om Edith Piafs liv och sånger – på svenska. Artisten Anna Bromee bjuder på älskade Piaf-klassiker som ”Non, je ne regrette rien” och ”La Vie en rose” – och helt unika Piaf-sånger som aldrig tidigare sjungits på svenska.

10 oktober: Öhrwall & Nilsson
Öhrwall & Nilsson är en trio som består av Cecilia Q Öhrwall på sång, flöjt, dragspel och piano, Esbjörn Öhrwall på gitarr och Ylva Nilsson på cello. Tillsammans ger de oss en stund med svenska favoriter.

7 november: Robert Haglund
Populäre sångaren Robert Haglund gästar Brännkyrka Kafé för andra gången i år. Musik i jazztoner och gamla klassiker i trevlig tappning är hans specialitet, och det får vi höra även den här gången.

OBS! I Brännkyrka kyrka.
5 december: Magnus Helmner med vänner
Magnus Helmner arbetar till vardags med hemlösa i Ny gemenskap, och driver bland annat kören Gatans Röster. Han har också givit ut flera soloalbum som sångare och låtskrivare, och här får vi möta honom i den rollen. Årets sista Brännkyrka Kafé ges i Brännkyrka kyrka, och har fri entré men ingen servering.

Övriga torsdagar: Bibelstudium och bordssamtal
När det inte är Brännkyrka Kafé bjuder vi under ett antal torsdagar in till bibelstudium och ett så kallat bordssamtal. I bibelstudiet träffas vi fyra gånger för en vandring genom Matteusevangeliet, och i bordssamtalet får vi dela med oss av livserfarenheter och längtan utifrån boken Att falla uppåt. Observera att det inte längre går att anmäla sig till bordssamtalet 2019.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
Torsdagar kl. 14.00–15.30